Skip to main content
4 januari 2023 Ebert Knol Events

UiPath RPA Developer Meet-Up #5 in Amsterdam

Ebert Knol

Ebert Knol

RPA Developer

Ben jij een UiPath RPA Developer en op zoek naar vakgenoten om kennis te delen? Meld je dan aan voor de 5e editie van het UiPath DEV Meet-up event in Amsterdam, georganiseerd door UiPath en Tacstone Technology.

Dit event is exclusief voor UiPath RPA Developers en zal plaatsvinden op donderdagmiddag 9 februari in het (nieuwe) kantoor van UiPath in Amsterdam Zuidas. Er is plek voor max. 70 UiPath RPA Developers, dus wees er snel bij om zeker te zijn van een plek.

For RPA Developers, By RPA Developers

Werken als UiPath RPA Developer is een leerzame, maar ook uitdagende job. Je bent de brug tussen de business en IT. Betrokken bij zowel het verbeteren als automatiseren van processen. Je werkt met verschillende applicaties en technologieën. Bent in gesprek met verschillende stakeholders. En je hebt de taak om op de hoogte te blijven van UiPath-releases, producten en best practices.

Denk eens terug aan de eerste automations die je hebt gebouwd; zou je deze anno 2023 op dezelfde manier bouwen?

Hoewel je leercurve torenhoog is, blijft het een uitdaging om jezelf up-to-date te houden. Je wordt gespamd met RPA-webinars, artikelen en trainingen. Vaak gericht op RPA Leads en Managers, maar niet op de doelgroep UiPath RPA Developers.

Wij geloven dat er veel waarde zit in het onderling delen van kennis tussen UiPath RPA Developers. Niet op jouw eigen eilandje het wiel opnieuw uitvinden, maar samenkomen om tips & tricks te delen die jouw leercurve versnellen.

UiPath RPA Developer
uitpath meetup

Schrijf je nu in

Ben je op zoek naar nieuwe inspiratie, kennis en netwerkmogelijkheden met andere vakgenoten? Schrijf je dan nu in voor het DEV Meet-up #5 op donderdag 9 februari. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Voor dit gratis event is een bevestiging van aanwezigheid via e-mail vereist 48 uur vóór de datum van het event.

Agenda

14:00 Inloop
14:30 Welkom
14:40 Keynote: Dion Mes (UiPath) over UiPath Integration Service
14:55 Keynote: Peter Vlam (NN)
15:10 Deep-Dive sessies met 4 onderwerpen (2 rondes)

  • Configuration management using JSON – Worth more than you might think (Mike de Waard, Tech Lead @Nationale-Nederlanden)
  • AI Center and use-cases (Thomas Janssen, Senior RPA Developer & Trainer @Node1)
  • RPA Testing with UiPath Test Manager (Remco Kwinkelenberg, Principal Sales Engineer EMEA @UiPath )
  • RPA x Low-Code: combining UiPath & Mendix for end-to-end process improvement (Sander ter Horst, Senior Manager @Tacstone)

17:00 Drinks & networking

uitpath meetup
uitpath meetup