Skip to main content
15 september 2021 Tacstone Training

Het nieuwste Robotic Process Automation traineeship

Ebert Knol

Ebert Knol

RPA Project Lead

Robotic Process Automation traineeship: Waarin talentvolle ICT’ers worden opgeleid tot gecertificeerde RPA-developers (UiPath) voor jouw werkvloer. YoungCapital NEXT en Tacstone slaan de handen ineen met het RPA Young Talent Program. Een uniek talentprogramma dat hoogopgeleid ICT-talent klaarstoomt voor een succesvolle toekomst als gecertificeerd UiPath RPA-developer. Volledig afgestemd op jouw bedrijf.

Het RPA Young Talent Program betekent:

  • Hoogopgeleid RPA-talent, inzetbaar vanaf dag één.
  • Een intensief opleidingsprogramma van 1,5 jaar, inclusief UiPath-certificering.
  • Kosteloze overname als het traject is afgelopen.
  • Detavast: investeer nu in het opbouwen van in-house kennis.
  • Wekelijkse begeleiding en kennisdeling van senior RPA-developers.

Gecertificeerde collega’s, vast in dienst

Van een intensieve bootcamp tot wekelijkse begeleiding door een senior RPA-developer van Tacstone. In anderhalf jaar tijd stomen we het talent klaar voor een carrière als RPA-professional. Inclusief een UiPath Associate-certificering en een volledige vakopleiding. Tegelijkertijd start hij of zij op jouw werkvloer, voor de nodige vlieguren. Aan het einde van het programma kun je de young professional in dienst nemen. Zonder overnamevergoeding. Zo bouw je ontwikkelcapaciteit op binnen jouw eigen RPA competence center én heb je direct inzetbaar ontwikkelcapaciteit in huis.

Robotic Process Automation traineeship

Daarom het RPA Young Talent Program

De rol van RPA developer is een vak apart. Iets wat steeds meer organisaties inzien. Het opleiden van talent kost tijd, aandacht en geld. Zonder voldoende training en begeleiding zijn de eerste software robots van junior RPA-developers vaak niet robuust. Met de nodige issues en rework tot gevolg. Wij nemen alles uit handen, zodat jij je kunt focussen op de toekomst.

Wij stomen talent klaar en onderwijzen ze in de nieuwste UiPath-releases, ondanks het hoge tempo. Zo heb je direct inzetbaar en up-to-date-talent in huis.

Over Tacstone

Tacstone is als UiPath Gold Partner één van de meest toonaangevende RPA-boutique firms van Nederland. Hun ruime ervaring op het gebied van (digitale) strategie, processen en IT zorgde in 2018 voor een eigen RPA-afdeling. Meer dan 25 RPA-professionals staan hierdoor elke dag klaar om meer dan dertig organisaties te ondersteunen. Van trainingen en proof of concepts tot het inrichten van (internationele) competence centers en het leveren van tweedelijns functioneel beheer. In 2019 ontving Tacstone – als enige Nederlandse partij – één van de negen wereldwijde partner awards van UiPath.

Over YoungCapital NEXT

YoungCapital NEXT is dé detacheerder in IT, finance of techniek, waar talentontwikkeling centraal staat. Waar ons hart sneller van gaat kloppen? De weg naar de top voor talenten vrijmaken. Dit doen we door ze op te leiden, te reskillen en op alle fronten te helpen bij hun groei en ontwikkeling. Of ze nu al wat jaren ervaring op hun cv hebben staan of net op de arbeidsmarkt komen kijken. We hire character and we train skills.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat het Robotic Process Automation traineeship programma voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op.