UiPath Partner

Tacstone Technology is UiPath Partner. Bij Tacstone Technology zijn we trots op onze samenwerking met UiPath, marktleider op het gebied van Robotic Process Automation (RPA) en Hyperautomation.

Over UiPath

UiPath, de wereldwijd erkende markleider in RPA en AI oplossingen, is in 2005 opgericht in Boekarest. Zo’n 18 jaar later is er in het veld van RPA en AI veel gebeurd, net als met UiPath. Ondertussen heeft het bedrijf zijn vaste basis en hoofdkantoor in New York en hebben zij zich volledig toegelegd op Hyperautomation, hét domein wat het mogelijk maakt om bedrijfsbreed automatisering toe te passen.

UiPath partner

Wat is het UiPath platform?

Met het UiPath platform kunnen we bedrijfsprocessen automatiseren. Dit doen we door zogenaamde robotscripts te ontwikkelen welke muis- en toetsenbord handelingen simuleren. Deze robotscripts kunnen vervolgens op gezette tijden worden uitgevoerd, op een eigen machine. Hiermee automatiseer je simpele taken, maar ook complexe end-to-end processen door AI toe te passen. Hiermee haal je als organisatie “de robot uit de mens”, en geef je medewerkers tijd terug om bezig te gaan met andere werkzaamheden.

Wat doen wij met het UiPath platform?

Onze ervaring met UiPath stelt ons in staat om nieuwe technologie in te zetten om bestaande organisatie- en afdelingsdoelstellingen te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan het reduceren van kosten, verkorten van doorlooptijden of verlagen van de werkdruk in piekperioden. We identificeren werkzaamheden die we met nieuwe technologie kunnen automatiseren.

Een paar voorbeelden…

Bijvoorbeeld in het finance domein, zoals het controleren van binnenkomende facturen, boeken van memorialen of het maken van rapportages. Maar ook in het HR domein, zoals het aanvragen van VOG-verklaringen of controleren van tijdsregistraties. Door automatiseren met RPA besparen we niet alleen tijd, maar verbeteren we ook de kwaliteit van processen. De software robots werken 24/7, wat zorgt voor meer continuïteit in de uitvoer van processen. Ook voeren software robots meer controles uit, en maken ze minder fouten.

Voor de 5e keer uitgeroepen tot marktleider in RPA

Jaarlijks doet het analistenbureau Gartner onderzoek binnen verschillende sectoren, zoals RPA en AI. De resultaten van dit onderzoek worden visueel weergegeven in ‘The Magic Quadrant’, wat een goed overzicht geeft van de belangrijkste RPA softwareleveranciers Met behulp van dit onderzoek helpt Gartner organisaties om een strategische keuze te maken voor het juiste platform. Dankzij een uniforme set evaluatiecriteria geeft een Magic Quadrant een beeld van de vier typen software aanbieders in een bepaald vakgebied. Technologie aanbieders kunnen gecategoriseerd worden als leider (leader), visionair (visionary), nichespeler (niche player) en uitdager (challenger).

Hulp bij de keuze voor het juiste automatiseringsplatform

Automatisering is cruciaal geworden voor het realiseren van doelstellingen en innovatie in de gehele onderneming. Dat houdt in dat het kiezen van het juiste automatiseringsplatform net zo belangrijk is. Analistenbureau Gartner kan daarmee helpen. In hun 2023 Magic Quadrant for Robotic Process Automation (RPA)-rapport hebben ze de grootste spelers in de RPA markt uitgebreid beoordeeld. Het Magic Quadrant beoordeelde 16 enterprise RPA-leveranciers om ondernemingen te helpen de beste keuze te maken voor de automatiseringsbehoeften van hun organisatie.

Uit het onderzoek is UiPath opnieuw als marktleider uit de bus gekomen. Al vijf jaar lang wordt UiPath door Gartner uitgeroepen tot marktleider binnen RPA.

UiPath Partner

RPA is slechts het begin

Het UiPath Business Automation Platform heeft zich in rap tempo ontwikkeld van puur een RPA-oplossing naar een end-to-end Hyperautomation platform. UiPath biedt een end-to-end set van AI-gedreven mogelijkheden om complexe processen te automatiseren. Dit omvat nieuwe kant-en-klare oplossingen voor belangrijke branches zoals gezondheidszorg, onderwijs, industrie en verzekeringen. Bij Tacstone Technology zijn wij trots op onze samenwerking met de vijfvoudig marktleider binnen RPA en dat wij onze klanten binnen verschillende branches kunnen ondersteunen met hun RPA-implementatie.

Dit is waarom je voor UiPath kiest

UiPath wordt door meerdere analistenbureaus gezien als marktleider op het gebied van RPA. Dit is ook één van de redenen waarom Tacstone uitsluitend met UiPath samenwerkt. Andere belangrijke redenen zijn:

  • Snelstgroeiende RPA software leverancier
  • Beste visie en ‘ability to execute’ volgens Gartner
  • Beste beoordelingen volgens de RPA community (Trustradius, G2)
  • Online en toegankelijke kennisplatforms: UiPath Academy, Marketplace, Forum
  • Goede herbruikbaarheid van automations
  • Open platform met veel integraties en API’s
  • AI integraties

Tacstone is UiPath Gold partner

Wereldwijd heeft UiPath een groot aantal implementatiepartners, elk met een unieke status op basis van certificeringen en expertise. In Nederland zijn er slechts enkele Gold partners, waaronder Tacstone Technology.

Onze uitgebreide kennis van bedrijfsprocessen en IT-implementaties stelt ons in staat om organisaties succesvol te begeleiden bij RPA. Met ons groeiende team van gecertificeerde UiARD RPA Developers kunnen we niet alleen advies geven, maar ook kwalitatief goede robotscripts ontwikkelen. We hebben geleerd dat een diepgaande kennis van het volledige UiPath platform essentieel is bij het opstarten en opschalen van RPA-projecten. Het tempo van nieuwe ontwikkelingen ligt zó hoog, dat zelfs wij al ons best moeten doen om bij te blijven. We zijn daarom trots om onszelf dé specialist op het UiPath platform te mogen noemen.

uipath gold partner

Zijn wij de geschikte UiPath partner voor jouw RPA implementatie?

Ben je nieuwsgierig of wij de geschikte partner zijn voor jouw RPA implementatie? Neem contact met ons op. Niet zeker waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste RPA Consultancy partner? Lees in dit artikel een aantal tips.