Hyperautomation

Partner in intelligent automation

In de afgelopen 5 jaar zijn wij meegegroeid met de ontwikkeling van UiPath, Microsoft en Mendix. Van het automatiseren van simpele taken met RPA in 2018. Naar het bouwen van slimme automatisering oplossingen voor complexe vraagstukken in 2024. Lees meer over welke kennis en expertise wij in huis hebben.

RPA & API automation

Met Robotic Process Automation (RPA) software kun je de muis- en toetsenbord handelingen simuleren van medewerkers in bestaande applicaties. Dit kan via de User Interface voor legacy applicaties, of door gebruik te maken van integraties (API’s) voor cloud applicaties. Door de low-code ontwikkeltools kun je processen vaak al in een aantal dagen automatiseren. Lees hier meer over RPA.

RPA & API automation stelt organisaties in staat om administratieve, handmatige processen te automatiseren in bestaande applicaties.

Test Automation

Wij helpen organisaties met het professionaliseren en automatiseren van het testen van bedrijfsapplicaties zoals SAP, Exact en JD Edwards. Dit doen we o.a. door de toepassing van UiPath Test Manager. Dit toonaangevende test automation product heeft een naadloze integratie met ALM tools zoals Jira, Azure DevOps en SAP Solution Manager. En diverse AI toepassingen om het bouwen, beheren en uitvoeren van testscripts te automatiseren. Meer info over UiPath Test Manager.

Test Automation helpt organisaties om bedrijfsapplicaties sneller, vaker en uitgebreider te testen. En om key-users te ontzorgen.

Artificial Intelligence

AI is een container begrip. Wij helpen onze klanten om uit te leggen wat AI wel, maar vooral ook niet is. Van Generative tot Conversational tot Predictive AI. We identificeren geschikte use-cases. Voeren pilots uit. En zorgen voor de uiteindelijke implementatie. Hierin maken we gebruik van Large Language Models (Generative AI) en Machine Learning modellen. Welke we o.a. implementeren via UiPath AI Center, UiPath Communications Mining en UiPath Document Understanding.

Artificial Intelligence biedt organisaties de mogelijkheid om complexe bedrijfsprocessen te automatiseren met bestaande LLM & ML modellen.

Process Mining

Benieuwd naar de uitvoering in de praktijk van jouw in procesflows omschreven bedrijfsprocessen? Process Mining is een technologie om op basis van event logs in applicaties, bedrijfsprocessen te visualiseren en analyseren. Om kansen voor procesoptimalisatie te identificeren. Data-gedreven te gaan werken met continue monitoring van processen. Of voor compliance & audit doeleinden. Meer info over UiPath Process Mining of Microsoft Process Mining.

Process Mining is een technologie om bedrijfsprocessen te visualiseren en analyseren op basis van event logs in applicaties.  

Low-Code Apps

Low-Code Application Programming (LCAP) is een methode om zonder uitgebreide programmeerkennis nieuwe software applicaties te bouwen. Dit kunnen zowel webapplicaties als mobiele applicaties zijn. Simpel en klein, voor een hele specifieke toepassing. Of complex en groot, voor de uitvoering van een end-to-end proces. Dit kan zowel ter vervanging van, of als laag bovenop bestaande applicaties. Meer over UiPath Apps, Microsoft Power Apps of Mendix.

Low-Code Apps zijn software applicaties die vaak in een korte tijd kunnen worden ontwikkeld om automatisering vraagstukken op te lossen.

Intelligent Document Processing

Intelligent Document Processing (IDP) helpt organisaties om ongestructureerde en semi-gestructureerde documenten geautomatiseerd te verwerken. Van papieren documenten tot PDFs tot Word bestanden en spreadsheets. IDP maakt het mogelijk om de data uit te lezen en te verifiëren. Door de combinatie van IDP & RPA kan de data vervolgens in de systemen worden verwerkt. En komt er geen handmatige handeling meer aan te pas. Meer info: UiPath Document Understanding en Klippa .

IDP maakt het mogelijk om ongestructureerde en semi-gestructureerde documenten uit te lezen en vervolgens geautomatiseerd te verwerken.

Reporting

Wij helpen organisaties met het inrichten, ontwikkelen en beheren van rapportagetools en bijbehorende dashboards. Om KPI’s te tracken, stakeholders te informeren of inzicht te krijgen in bedrijfsprocessen. We hebben gecertificeerde Power BI architecten en analisten in huis om (tijdelijk) extra capaciteit te bieden bij een volle backlog. Meer info: Microsoft Power BI en UiPath Insights.

Reporting tools helpen om inzicht te krijgen in bedrijfsprocessen, KPI’s te tracken en stakeholders te informeren.