Werken bij Tacstone Technology

Werken bij Tacstone Technology. Dat betekent dat je voorop loopt in het werken met de allernieuwste technologieën. We proberen de nieuwste technologieën als eerste uit, we passen het toe en we nemen onze klant hierin mee. Het leertempo ligt hoog. Adviesvaardigheden, diepgaande kennis van RPA en AI én een goed begrip van de organisatie en processen van onze klanten. Met die combinatie kun je bij ons succesvol zijn in een rol als RPA Developer, Project Lead, AI Specialist of Infrastructure Engineer. Heb jij de ambitie om expert te zijn in RPA en AI? Wil jij als professional voorop lopen en jezelf elke dag uitdagen en ontwikkelen? Dan is Tacstone Technology misschien wel the place to be voor jou.

Ondernemend, uitgesproken, gedreven en sociaal

Ondernemend, gedreven, nieuwsgierig, no nonsense, ambitieus, sociaal en hulpvaardig, bescheiden én uitgesproken. Dat is onze cultuur. Resultaatgericht en altijd op zoek naar samenwerking. We werken samen met grote zorginstellingen, vervoersbedrijven, woningcorporaties, onderwijsinstellingen, financiële dienstverleners en grote familiebedrijven. Denk aan Holland Casino, GVB, Audax, Young Capital, UMCU, Espria, UVA/HVA of De Goudse Verzekeringen. Dat doen we hoofdzakelijk in Nederland, maar óók regelmatig overzees zoals in Suriname of op Curaçao.

A great place to work. Voor elke Tacstonian

Wij willen een great place to work zijn, óók voor iedere nieuwe Tacstonian. We investeren veel in jouw persoonlijke ontwikkeling. En we bieden een inspirerende werkplek. Ons kantoor Kraanspoor bevindt zich op de inspirerende voormalige NDSM werf in Amsterdam-Noord. Direct bereikbaar met de veerpont vanaf Amsterdam Centraal. Met een fantastisch uitzicht over het IJ en veel leuke horeca om de hoek. Als klap op de vuurpijl hebben wij onze eigen Tacstone sloep, die – direct onder ons kantoor Kraanspoor – altijd klaarligt voor een mooie zomeravond of vrijdagmiddagborrel-op-het-water.

Angell, Sander, Simone en Ebert vertellen over hun werk bij Tacstone.

Wij zijn ‘frontrunners’ in Hyperautomation

Wij maken intensief gebruik van het UiPath Hyperautomation platform. Dat is – niet alleen volgens ons – het allerbeste RPA platform in de huidige markt. Wij zijn voortdurend bezig om nieuwe producten en releases van dit platform te verkennen en – nog leuker – ook in de praktijk toe te passen. Als RPA professional bij Tacstone Technology werk je doorgaans aan meerdere projecten tegelijkertijd. Je bent betrokken vanaf de ideefase en het ontwerp tot aan de ontwikkeling en zelfs het beheer van robotscripts en AI modellen. Je verzorgt gastcolleges, trainingen en demo’s bij (nieuwe) klanten. Je bent erbij tijdens UiPath DEV meet-ups, waar wij als Tacstone officiële gastheer zijn. En uiteraard doe je actief mee in onze maandelijkse kennisdelingssessies.

Neem een kijkje in de keuken