Onze roots

15+ jaar advies ervaring | Technology tak opgericht in 2018 

Tacstone is een consulting- en ventureboetiek, opgericht in 2006 als spin-off van een big-4 consulting firma. Al ruim 15 jaar houden wij ons bezig met procesoptimalisatie, digitale transformatie en besturingsvraagstukken. In 2018 startten wij ons eerste RPA project. Het bleek ‘t begin van een fascinerende reis.

Anno 2024 werken we met een team van 40+ automation experts voor 60+ klanten in Nederland en buitenland.

We zijn nog maar net begonnen..

De impact van nieuwe technologieën zoals RPA & Artificial Intelligence is groot. Analistenbureau’s zoals Gartner en Forrester voorspellen een blijvende groei van de marktleiders op dit gebied, zoals UiPath, Microsoft en Mendix. Steeds meer organisaties raken bekend met de mogelijkheden van deze technologieën. Om ze vervolgens zinvol toe te passen in de eigen organisatie. Van financiën tot zorgadministratie tot klantcontact: deze nieuwe technologieën zijn breed toepasbaar. Niet alleen om bestaande, administratieve werkzaamheden te automatiseren. Maar ook om complexe vraagstukken op te lossen en nieuwe diensten te ontwikkelen.

“Technology is best when it brings people together.”

Frontrunner in hyperautomation

Tacstone Technology gaat verder dan enkel voorop lopen; we zetten de standaard voor innovatie. Onze maandelijkse Innovation Friday is het kloppende hart van onze vooruitstrevendheid. Hier wagen we ons aan nieuwe, creatieve experimenten op het gebied van hyperautomation en passen we innovatieve AI-toepassingen toe. Niet alleen kennen we alle UiPath producten en combineren we diverse technologieën, ook dagen we onszelf continu uit om grenzen te verleggen.

Ervaring vormt de kern van onze aanpak

Met meer dan 15 jaar ervaring onderscheiden we ons als meer dan een standaard IT-bedrijf. Onze consultancy-roots gaan ver terug, waardoor we een unieke mix bieden van doorgewinterde consultants en jonge professionals. Dankzij onze uitgebreide ervaring in diverse sectoren begrijpen we de uitdagingen als geen ander en hebben we diepgaande kennis van veelgebruikte applicaties en processen.

Technologie is niet altijd een tovermiddel

Waar we in 2018 alleen RPA in onze toolbox hadden, zijn we anno 2024 een échte partner in intelligent automation. Door de technologie ondergeschikt te maken aan de behoefte. Met een subtiele technology-push om te ontdekken wat er mogelijk is. Maar altijd startend met een grondige analyse van het precieze knelpunt. Kwaliteit gaat voorop. Daarom zijn al onze developers UiARD gecertificeerd, hanteren we eigen ontwikkelstandaarden en hebben we stricte SLA’s voor beheer.

Co-ceatie voor duurzame impact

Wij begrijpen dat de toepassing van nieuwe technologie impact heeft op de bestaande organisatie. En dan met name de medewerkers. Het raakt persoonlijke drijfveren, gewoonten en ambities. We geloven in het samen doen, en het opbouwen van interne kennis en capaciteit. Om niet afhankelijk te worden van externe partijen. En medewerkers de kans te geven zich maximaal te ontwikkelen.

Tacstonians

Partnerships

Wij werken uitsluitend samen met de meest toonaangevende platformen op het gebied van intelligent automation. Door onze focus op UiPath, Microsoft en Mendix kennen we alle ins-en-outs. En kunnen we onze klanten optimaal ondersteunen.

UiPath partner

Technology

Wij zijn officieel UiPath Business Partner sinds 2018, en hebben sinds 2020 de UiPath Gold status. Het UiPath Platform is een end-to-end business automation platform wat organisaties in staat stelt kansen voor automatisering te ontdekken, ontwikkelen en opereren.

Toonaangevend in RPA, AI, Process Mining en IDP.

Technology

Wij zijn officieel Microsoft partner sinds 2023. Het Microsoft Power Platform stelt organisaties in staat om zelf low-code oplossingen te bouwen. Wij geven veel trainingen en on-the-job begeleiding. Van Power Automate tot Power Apps tot Power BI.

Toonaangevend in Low-Code Apps, Integraties en Reporting.

Technology

Het Mendix platform is toonaangevend in het ontwikkelen en verbeteren van low-code applicaties. Samen met onze partner Bizzomate bouwen we web- en mobiele applicaties om end-to-end processen te automatiseren. Vaak in combinatie met UiPath of Microsoft.

Toonaangevend in Low-Code Apps en Integraties.

Onze business partners