Diensten

Dé #1 intelligent automation partner

Automation strategie

Ontdek de impact en mogelijkheden van Intelligent automation voor jouw organisatie.

Er is een razendsnelle opkomst van nieuwe technologie. Met de belofte onze manier van werken fundamenteel te veranderen. Van Robotic Process Automation (RPA) tot Low-Code Application Programming (LCAP) tot Artificial Intelligence (AI). Hoe past de inzet van nieuwe technologie in bestaande visie- en doelstellingen van jouw organisatie? Hoe integreer je deze technologieën in het bestaande IT landschap?

Quick-Scan Automation potentieel

Identificeer het besparingspotentieel op jouw afdeling(en) door inzet van nieuwe technologie.

Iedere afdeling heeft zijn eigen doelstellingen en uitdagingen. Of het nu gaat om het verlagen van werkdruk van medewerkers, realiseren van kostenbesparingen of oplossen van knelpunten in de bedrijfsvoering. Met onze kennis van processen en technologie brengen wij het potentieel voor automatisering in kaart. Of het nu gaat om een vooraf gekozen end-to-end proces, knelpunt of ambitie. Met als resultaat een uitgebreide business case en backlog aan geschikte werkzaamheden om met technologie te automatiseren.

Detachering RPA Developers (UiPath)

Versterk jouw Center of Excellence met extra ontwikkelcapaciteit.

Er is een groeiend tekort aan gecertificeerde RPA Developers. Met kennis van de technologie en bedrijfsprocessen. Wij hebben een groeiend team met 25+ UiARD gecertificeerde RPA Developers. Behoefte aan (tijdelijk) extra ontwikkelcapaciteit? We helpen graag.

Inrichting Center of Excellence

Ondersteuning bij het succesvol inrichten en borgen van automation in eigen organisatie.

We zien regelmatig dat het opschalen van RPA moeizamer gaat dan verwacht. Dit komt vaak niet door beperkingen in de technologie. De oorzaak ligt vaker bij hiaten in de besturing en organisatie: spelregels zijn onduidelijk, eigenaarschap is niet duidelijk belegd, informatiebeveiliging is niet adequaat geregeld of er is een gebrek aan in-house kennis en competenties. Welk type governance is het meest effectief? Welk besturingsmodel past het beste bij jouw organisatie? En hoe implementeer je dit?

Ondersteuning RPA beheer

2e lijns ondersteuning voor het oplossen van RPA incidenten via onze service desk

Veel organisaties worstelen met het beheer van software robots. Het succes van een relatief eenvoudige pilot kan ook een valkuil creëren. Het lijkt soms zo makkelijk: we bouwen “even” een robotscript en zien dat de robot doet wat ‘ie moet doen. Geregeld, toch? De robot wordt nooit ziek en gaat niet op vakantie. Maar… de robot blijkt soms niet bestand tegen onverwachte situaties of wijzigingen in applicaties.

Wat doe je als de softwarerobot het opeens niet meer doet? En de medewerker die het werk voorheen deed, nu geen tijd meer heeft? Wat als de RPA Developer die het robotscript ooit ontwikkeld heeft er niet meer is?

Wij helpen inmiddels tientallen organisaties om een robuuste RPA beheerketen op te zetten. Deze tweedelijns ondersteuning zorgt dagelijks tussen 08:00 en 18:00 voor een gegarandeerde inzetbaarheid van jouw hele virtuele workforce.

Training & opleiding

Medewerkers opleiden in één van de RPA rollen en onderwerpen

RPA Developer is een vak apart en geen (parttime) hobby die je er “even” bij doet. Het bouwen van een goede, robuuste, veilige, efficiënte robot vergt diepgaande en technische kennis. En veel oefening. De UiPath Academy vormt een basis, maar niet meer dan dat. Het échte leren gebeurt on-the-job en vergt aanvullende training en begeleiding.

Tacstone Technology heeft een Global Award gewonnen als UiPath Democratizing Partner of the Year. Een erkenning voor onze rol als erkend opleider op het gebied van RPA. Uiteraard zijn onze eigen RPA Developers ook allemaal UiPath Advanced gecertificeerd. Welke medewerkers in jouw organisatie kunnen wij opleiden?