Kom jij aan boord bij Tacstone Technology?

leer Tacstone en onze collega’s kennen!

Donderdag, 18 JuliStart tijd: 13:30

days

hours

minutes

seconds

RPA

Wist je dat de meeste Tacstonians afgestudeerde Business / IT-studenten zijn?

Stap aan boord van de Tacstone-boot voor een cruise door de amsterdamse grachten.

Ga aan de slag met het maken van software robots en ontdek je automatisering skills.

Je bent (bijna) afgestudeerd en staat voor een ontzettend moeilijke keuze. Voor je gevoel misschien wel de moeilijkste keuze tot nu toe: waar ga ik mijn eerste fulltime baan starten? Je hebt LinkedIn al afgezocht, veel vacatureteksten gelezen en bedrijfspagina’s bekeken. Maar hoe weet je nou precies waar je terecht komt? Hoe ziet het kantoor eruit? Past de cultuur wel bij mij? Hoe zijn de werkzaamheden nou echt? En zijn het leuke collega’s met wie ik ga samenwerken? Dit zijn vragen die allemaal lastig te beantwoorden zijn vanaf een vacaturetekst of website van een bedrijf.

Programma

  • 13:30 Introductie
  • 14:00 Kennismaking
  • 15:00 Build Your Own Bot
  • 17:00 Varen & hapje eten
  • 20:00 Afzetten bij Kraanspoor of Centraal station

Locatie: Kraanspoor 30, Amsterdam-Noord

werken bij tactone

Is bovenstaande situatie herkenbaar voor jou? Wij herkennen de situatie als geen ander en hebben ook allemaal voor deze keuze gestaan. Daarom nodigen wij jou graag uit om bij ons aan boord te komen! Je zal bij ons op kantoor worden ontvangen waarbij je eerst een presentatie krijgt van een van onze partners. Hij zal je meer vertellen over Tacstone Technology, de projecten, de klanten, maar ook hoe het is om bij ons te werken. Vervolgens gaan we een interactief kennismakingsspel doen om elkaar te leren kennen.

Daarna ga je lekker aan de slag! Want hoe kan je er beter achter komen of je toekomstige werkzaamheden bij je passen, dan door het daadwerkelijk te doen? Je gaat met behulp van onze collega’s je (eerste) robot bouwen. Zo kun je meteen ervaren hoe het is om ermee bezig te zijn. Gaaf toch?

Tot slot eindigen we de dag aan boord op onze eigen VrijMiBoot. We gaan met elkaar varen over de Amsterdamse grachten onder het genot van een lekker hapje en drankje. Natuurlijk is hier ook de mogelijkheid om elkaar nog beter te leren kennen, maar ook om onze collega’s alle vragen te stellen die je maar hebt

Dit event is bedoeld voor jou om Tacstone Technology te leren kennen, maar ook een mooie gelegenheid voor ons om jou te leren kennen. Daarom vragen we je om bij je aanmelding jouw CV te uploaden inclusief een korte motivatie met wie je bent, waarom je graag wilt deelnemen aan dit evenement en wat jou aanspreekt in Tacstone Technology. Door uiteindelijk deel te nemen heb je een stapje voor in het sollicitatieproces en wie weet kunnen wij jou binnenkort wel verwelkomen als nieuwe Tacstonian!

rpa vacatures

Voor wie is dit event geschikt?

  • Als je (bijna) afgestudeerd bent in de richting van Software Engineering, Informatica, Business IT & Management, Cyber Security of een andere IT gerelateerde opleiding.
  • Heb je niet perse een IT gerelateerde opleiding maar wel veel affiniteit met IT en lijkt het werk als Automation Developer jou heel interessant? Schroom dan niet om ook te reageren! Jij bent uniek en wij kijken vooral naar het potentieel wat je in je hebt.

Kom jij bij ons aan boord?

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Reageer dan hieronder! Mocht je eerst nog vragen hebben, dan kan je altijd contact opnemen met onze HR & Talentmanager Laurien Elion.

Stuur een korte motivatie + CV via onderstaande formulier
    Dit wordt jouw werkplek