Skip to main content
18 april 2023 Ebert Knol Blog

Partnership met IT Vision zorgt voor uitbreiding RPA Developer capaciteit en internationaal bereik

Cees-Willem van Rooij

Partner Tacstone Technolog

Per 1 april 2023 (nee, dit is geen grap) heeft Tacstone Technology een partnership afgesloten met IT Vision uit Paramaribo. Doel van de samenwerking is om jonge mensen uit Suriname op te leiden in het vakgebied van RPA (Robotic Process Automation) en hen in onze projecten als developer in te zetten.

Roshan Jadnanansing, eigenaar van IT Vision, en Stacey Pawirodikromo leiden het programma voor de lokale werving en opleiding. Zowel Roshan als Stacey brengen hun jarenlange ervaring mee in IT en projectmanagement, alsook een netwerk in de Caribbean. Tacstone Technology ondersteunt met state-of-the-art RPA training, onder andere door één van de RPA Developers binnen Tacstone met Surinaamse roots.

“Over enkele weken verwachten we IT Vision medewerkers in te zetten op RPA-projecten en beheeractiviteiten in Nederland en de Caribbean” aldus Roshan. “Niet alleen is dit een uitbreiding van onze Nederlandstalige RPA Developer capaciteit, maar is het ook een verlenging van onze RPA Beheer service window. In plaats van 09:00 tot 17:00 uur (CET) kunnen we straks ook in de avonduren klaarstaan om incidenten op te lossen. We zijn heel blij met deze aanvulling op onze RPA dienstverlening” aldus Cees-Willem van Rooij.

Inmiddels zijn er 3 studenten van het Institute of Management and Information Technology (imit suriname) gestart in het nieuwe kantoor van IT Vision. De volgende klas met RPA Developers zal in mei gaan starten. We wensen Yraisa PeelAendle Breinburg en Ranu Sital veel succes met hun opleiding.

Meer weten over het werken als RPA Developers? Lees dan het “UiPath State of the RPA Developer rapport 2022

Meer weten over het inzetten van onze RPA Developers in de Caribbean? Neem dan contact op met Cees-Willem van Rooij.