Skip to main content
10 maart 2022 Tacstone Events, Tacstone, UiPath Platform

UiPath NL & Tacstone Technology organiseren weer de DEV Meet-Up!

Rick Teunissen

Partner

Eindelijk, we mogen weer! Op donderdagmiddag 7 april 2022 organiseren Tacstone Technology en UiPath NL de UiPath DEV Meet-Up bij Loetje aan ’t IJ in Amsterdam-Noord. Het motto is niet veranderd: “Voor RPA Developers, door RPA Developers”.

Ben jij UiPath RPA Developer? Meld je dan aan voor dit event via het UiPath Amsterdam Community chapter.

UiPath Amsterdam Community Chapter: frontrunner in EMEA

Tacstone Technology vervult met trots de rol van officiële gastheer voor de UiPath Developer community Amsterdam Chapter. Deze community komt regelmatig (als er tenminste geen pandemie heerst…) bijeen om technische kennis, ervaringen en nieuwe inzichten met elkaar te delen. Denk aan ontwikkelstandaarden, exception handling, security, herbruikbaarheid of de release van ‘hete’ nieuwe producten zoals AI Center en UiPath Insights.

Over de UiPath DEV meet-ups: content én netwerken

Als RPA Developer ben jij de brug tussen business en IT. Je optimaliseert en automatiseert talrijke bedrijfsprocessen. Je komt in aanraking met veel verschillende applicaties en technologieën. Dat vraagt veel van jou en tegelijkertijd moet je up-to-date blijven over de nieuwste UiPath releases, producten en ontwikkelstandaarden. Kennisdeling is voor jou daarom zéér belangrijk. Bij Tacstone Technology staat kennisdeling dan ook centraal in alles wat we doen. Niet alleen binnen onze eigen organisatie, maar óók met externe professionals. Juist daarom zijn wij initiatiefnemer en gastheer van de UiPath DEV meet-up’s.

De UiPath DEV meet-up’s vinden eens per kwartaal plaats. Kennisdeling over technische onderwerpen waar je als RPA Developer écht iets mee kunt in jouw organisatie. Met natuurlijk na afloop altijd een gezellige borrel, waar je kunt napraten en kennis maken met vakgenoten.

Programma UiPath Dev Meet-Up 7 april 2022

UiPath Senior Engineer

Keynote #1: Dion Mes (UiPath) “The State of AI & RPA in NL”

Dion Mes, Senior Engineer bij UiPath, vertelt over “the State of AI in Nederland”. In de markt zien we een brede interesse in AI, maar concrete toepassingen zijn vaak nog lastig te kiezen of te realiseren. AI Center van UiPath verlaagt de drempel. Dion legt uit hoe het AI Center jou als RPA Developer helpt om AI modules te kunnen integreren in jouw geautomatiseerde RPA processen.

ASML Lead Developer

Key-note #2: Yannic Suurmeijer (ASML) “De RPA Journey van ASML (vanuit developer perspectief)”

RPA is inmiddels géén op zichzelf staande oplossing meer, zoals nog het geval was in 2017. De mogelijkheden van UiPath zijn verweven met vele andere oplossingen om processen te slimmer en vergaand te automatiseren. Yannic geeft concrete voorbeelden over de technische oplossingen die worden toegepast in het ASML landschap.

Senior RPA Developer
Informatie en proces automatisering

Key-note: Dion Morskieft & John Posthuma (Smallsteps/Partou) – Dell Boomi & RPA 

Hyperautomation brengt verschillende componenten van procesautomatisering bij elkaar. Bij Partou, onderdeel van de grootste kinderopvangorganisatie van Nederland, wordt dit principe op zeer innovatieve wijze toegepast door geautomatiseerde processen te alloceren aan softwarerobots via het Dell Boomi platform, waarna de robots het proces automatisch kunnen uitvoeren. Dion en John laten met deze demo de mogelijkheden zien.

4 deep-dive sessies voor interactieve technische kennisdeling

Naast de key-notes zullen 4 deep dive sessies plaatsvinden over de volgende onderwerpen:

  1. UiPath Attended Automation
  2. RPA en Multi-Factor Authenticatie 
  3. Ontwikkelstandaarden & hergebruik van robotscripts
  4. UiPath Document Understanding & Action Center

En afsluitend uiteraard…de borrel!

Wil jij dit event niet missen? Reserveer dan nu jouw plek.

uitpath meet-up
uitpath meet-up